NBS Source
List your products

Plant Trellis – Green Park Station

by Lang+Fulton

  Favourite

Green Park Station provides access to the Jubilee, Piccadilly and Victoria Lines. The £60 million refurbishment to achieve step-free access included a copper canopy, a Portland stone entrance and a ramp from the ticket hall into the Park featuring green wall screening. Lang+Fulton designed and supplied 300sqm of panels to clad the raked inner facade of both retaining walls and the tapered wall-heads, which would support the green wall planting. The panels were made to custom sizes from Terra-34 grating and fixed with varying lengths of bracket to accommodate the stepped areas in the walls.

Read more

No featured products in this case study

Contact Lang+Fulton by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lang+Fulton

View all case studies from Lang+Fulton (23)