NBS Source
I'm a manufacturer

OFFICE BUILDING YAASA

OVERVIEW

Yaasa Ltd. has established itself as a leading force in the online sale of ergonomically adjustable office furniture. With the expansion of its headquarters in Lannach, the company is creating not only space for innovation and product development but also new, accessible workplaces for up to 50 employees. The building, which was constructed in a strict economical manner, meets the European targets for a “Nearly Zero Emission Building". Thus, Yaasa demonstrates its commitment to sustainability and, with its own showroom, offers customers the opportunity to experience products firsthand.

Lindner played a key role in the sustainable interior fit-out of the new company building: By using raised floors made from recycled wood panels, Lindner demonstrates how resource conservation and sustainability in the construction industry can also be put into practice.

The wooden floors have the same physical and technical properties as a new flooring system – without compromising the special quality of the working environment.

The texture of the wooden floor contributes to a pleasant atmosphere and completes the overall result of homely workspaces.

No featured products in this case study

Contact Lindner Group by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lindner Group

View all case studies (18)
Projektreport Allerhuset Denmark

Projektreport Allerhuset Denmark

Maxwell Centre, University of Cambridge

Maxwell Centre, University of Cambridge

John Lewis Oxford Street

John Lewis Oxford Street

Wembley Stadium

Wembley Stadium