NBS Source

Network Rail Control Centre, Basingstoke

by Planet

Working with GMW architects and BAM Construction, Planet devised a highly effective partitioning strategy. Where trains pull directly into the building, Planet Partitioning used FireStop single-glazed fire-rated partitioning. FireClear and FireStop doorsets were used throughout the rest of the building. p100 double glazed partitioning features throughout offices and meeting rooms, to ensure excellent levels of acoustic performance, with several meeting rooms also created with p20 single glazed demountable partitioning. For meeting rooms and offices that required additional privacy, Planet installed integrated venetian blinds. A striking coloured manifestation film in the meeting rooms and offices provided visual contrast.

No featured products in this case study

Contact Planet by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet

View all case studies(53)
Ampersand, London

Ampersand, London

Santander UK HQ in London

Santander UK HQ in London

Network Rail HQ, Milton Keynes

Network Rail HQ, Milton Keynes

Equinox Gyms, London

Equinox Gyms, London