NBS Source

Concrete seating for award winning regeneration project

by Furnitubes International Ltd

The £174M Myatts Field North regeneration scheme in Lambeth, London. The development comprises 808 new build homes, the modernisation and refurbishment of 172 existing homes and a new state-of-the-art community centre. as well as new landscaped park, new streets, green spaces and allotments. Furnitubes supplied concrete cubes and linear blocks from the Blyth range. The chosen colour was our standard light grey, in an acid etch finish, designed to complement the material palette used in the surrounding buildings and other hard landscape features.

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies(55)
Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Coordinated street furniture for award winning apartments

Coordinated street furniture for award winning apartments