NBS Source
List your products

Cambridge Sports Centre, University of Cambridge

by Planet Partitioning

  Favourite

Planet installed the internal partitioning at a new gym at Cambridge University. To ensure high levels of sound attenuation, we used M100 glass partitioning between the gym, communal and reception areas. IsoClear slimline glass doors provide a striking and minimalist feel. M100 double-glazing also features above key structural walls in the sports hall, which houses two full size courts for basketball, badminton, boxing five-a-side football and other games. The partitioning not only ensures very high levels of acoustic performance, but also follows the curved contours of the ceiling.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)