NBS Source
List your products

Boon Edam | Devon House St Katherine Docks | London

by Boon Edam Limited

  Favourite

Devon House underwent a full refurbishment internally and externally that included a brand-new reception space and terrace with prime views over River Thames. The new reception area encapsulates that of a social space almost mimicking a coffee house with a relaxed atmosphere. A refurbishment by Blackstone, demanded distinctive design features including warm brown with gold tones standing out in this project which are symbolic to Blackstone’s previous refurbishments.

Read more

No featured products in this case study

Contact Boon Edam Limited by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Boon Edam Limited

View all case studies(15)