NBS Source
List your products

Bespoke, concrete benches for famous art gallery

by Furnitubes International Ltd

  Favourite

The construction of a dedicated garden space, located on a former flat grassed area between a 19th-century red-brick mill and the 21st-century art gallery, is the latest development at The Hepworth Wakefield. Landscape architect Tom Stuart-Smith designed the unusual garden benches - large scale concrete blocks with inset timber seating pads. At over 4m long, and weighing 2200kg each, the benches were at the very limit of a single piece concrete moulding and required the set-up of a dedicated new mould specifically for the 4 benches. The garden provides step-free access for use to enjoy this inspiring setting.

Read more

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies from Furnitubes International Ltd (51)