NBS Source

Bespoke benches enhance public realm at Long Causeway

by Furnitubes International Ltd

The brief was to design a large central circular seating arrangement that could incorporate poems written by local school children, with complementary smaller scale circular benches to either side. In the central bench the poem lettering was engraved into bronze plates inset along the centre line of the seats and pre-treated to give a visually rich weathered patina. Under-seat lighting was designed into the central benches to make them equally prominent features during the evening as they are during the day.

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies(55)
Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Coordinated street furniture for award winning apartments

Coordinated street furniture for award winning apartments