A fresh appearance for Jan Palfijn Hospital

by Renson Fabrications Ltd

The Jan Palfijn Hospital in Ghent went through a thorough transformation. The hospital was stripped down to its concrete structure and subsequently rebuilt with an entirely new layout and altered view. The Temporary Association Boeckx-Arch&Teco-Bontinck signed the master plan and coordinated this tremendous project.

No featured products in this case study

Contact Renson Fabrications Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Renson Fabrications Ltd

View all case studies(5)
Selfridges, London

Selfridges, London

RENSON louvre panels for optimal indoor air quality and thermal resistance

RENSON louvre panels for optimal indoor air quality and thermal resistance

Renson Fixscreens provide shade for new VW car dealerships

Renson Fixscreens provide shade for new VW car dealerships

Cilium®: hyper-modern homes with a hint of the Middle Ages

Cilium®: hyper-modern homes with a hint of the Middle Ages