NBS Source
List your products

Welsh Slate helps bring integrity to a British Museum development

by Welsh Slate

  Favourite

Flooring by Welsh Slate features in a new gallery at the British Museum. Natural slate flooring by Welsh Slate was specified for the refurbishment of a gallery at the British Museum for a multitude of reasons. Some 172m2 of various sizes of Cwt-y- Bugail dark blue grey floor slates from Welsh Slate Ltd were used on the redevelopment of the museum’s “Middle Room”, one of the oldest rooms in Sir Robert Smirke’s Georgian museum. They were specified by Purcell architects, the museum’s conservation architects and lead consultants, based on their working knowledge of the product.

Read more

No featured products in this case study

Contact Welsh Slate by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Welsh Slate

View all case studies from Welsh Slate (8)