Vancouver Lawn, Tennis + Badminton Club

by Longboard Products

This project located in Vancouver, British Columbia, Canada uses Longboard® 6” V-Groove in the colours Western Cedar & Light Cherry. Designed by Proscenium Architecture + Interiors in collaboration with our product design department this project utilizes a natural effect algorithm that enables architects and designers to achieve a realistic wood look using two different wood grain colours. The architects at Proscenium utilized this algorithm to create a unique look for the Vancouver, Lawn, Tennis and Badminton Club in order to stay true to their design while taking advantage of the performance and capabilities of Longboard®.

No featured products in this case study

Contact Longboard Products by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Longboard Products

View all case studies(9)
Upscale Custom Residential

Upscale Custom Residential

Creative Install Creates Exquisite Community Space

Creative Install Creates Exquisite Community Space

Revel Hotel by Hilton

Revel Hotel by Hilton

Janzen Insurance

Janzen Insurance