NBS Source
List your products

University of Warwick - The Oculus

by Audience Systems Ltd

  Favourite

The lecture theatre in the University’s new flagship teaching building is the largest on campus. The uncluttered design of the “Scholar” seating sits beautifully with the stunning complexity of the roof, and Architects Berman Guedes Stretton used a contemporary upholstery colour scheme to exploit this simplicity beautifully. The clean lines also mask some practical features such as integral charging facilities for students, as well as recesses for integral LED lighting.

Read more

No featured products in this case study

Contact Audience Systems Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Audience Systems Ltd

View all case studies from Audience Systems Ltd (14)