NBS Source
List your products

The Willis Building, Ipswich

by AET Flexible Space

  Favourite

The Willis Building in Ipswich originally constructed in 1974 and credited with listed status in 1991 undertook extensive refurbishment in 1999 including the installation of underfloor air conditioning to create additional office space. The underfloor system was specified by FC Foremans as a solution to overcome English Heritage planning restrictions and limitations associated with ceiling based air conditioning systems. The installation of a false ceiling was considered undesirable and studies demonstrated that perimeter air conditioning was impractical.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)