NBS Source
List your products

The Weighbridge Building, Marlow

by AET Flexible Space

  Favourite

The Weighbridge Building, located in the historic town of Marlow, was previously occupied by the Wethered Brewery, but the building had fallen into a state of disrepair. The re-development brief was to restore the building to office use and to incorporate basement parking. Planning permission was granted on the condition that the original features were retained, in particular, the external brick façade and the exposed timber roof beams.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)