This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

The Scene, Walthamstow and Park View – Sidcup

OVERVIEW

Award winning developer Hill required a seamless solution to accessing concealed bathroom services at The Scene, Walthamstow and their Park View development in Sidcup. Howe Green supplied the Tile-a-Door+ Wall Access Panels manufactured in a bespoke size to fit Hill’s specific tile grids. The panels can be custom made to the millimetre and are supplied ready to tile with up to a 10mm thick finish, making the installation process quick and straightforward Howe Green’s Tile-a-Door+ panels ensure that access for any future repairs or maintenance will be faster, easier and cost-efficient.

No featured products in this case study

Contact Howe Green by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Howe Green

View all case studies (43)
Here East, Queen Elizabeth Olympic Park, East London

Here East, Queen Elizabeth Olympic Park, East London

Nationalmuseum, Stockholm, Sweden

Nationalmuseum, Stockholm, Sweden

New Karolinska Solna University Hospital, Stockholm, Sweden

New Karolinska Solna University Hospital, Stockholm, Sweden

East Riding Leisure Centre, Bridlington

East Riding Leisure Centre, Bridlington