Stone Wall Panels create a natural effect for Health offices

by Vtec Group

This office redesign for a client in the healthy living space incorporated a variety of natural finishes and details for the right look and feel. Vtec’s texture range met the natural requirement with ease and STONE WALL PANELS in STRATA WHITE were used as a design statement in the reception area, reflecting the client’s wellbeing brand and setting the tone for visitors. The panels were an ideal backdrop for company signage to be added. Throughout the design, the execution is impeccable with high quality fixtures and colourful details bringing the office to life.

Read more

No featured products in this case study

Contact Vtec Group by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Vtec Group

View all case studies(20)