NBS Source
List your products

Scape Student Living - Greenwich

by The Safety Letterbox Company Ltd.

  Favourite

The Scape Student Living – Greenwich project features multiple banks of wall recessed mailboxes designed and manufactured in a variety of bright and colourful colours that both adhere to the branding guidelines set out by the client, and help to enhance the project location. The colours chosen for the mailboxes match the branding of the client and the link between the mailboxes and the logo of the client can clearly be seen in the project photos.

Read more

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company Ltd. by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company Ltd.

View all case studies from The Safety Letterbox Company Ltd. (52)