NBS Source

This version of the case study is no longer available. View latest

Santa Casa da Misericórdia de Valpaços

by EQUITONE

The versatility of the EQUITONE [linea] material is highlighted on this office building in Portugal. The angular composition of the facade, plays with the grooves of the material and the placement of the panels in different directions, so when the light catches at different points throughout the day, there is a different emphasis on each panel as the sun rises and falls.

No featured products in this case study

Contact EQUITONE by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from EQUITONE

View all case studies(24)
Festival hall of the Tiroler festspiele

Festival hall of the Tiroler festspiele

Centre for Science and Innovation

Centre for Science and Innovation

Multi residential housing project

Multi residential housing project

Venlo, Netherlands

Venlo, Netherlands