NBS Source

Reckitt Benckiser, Hull (GB)

by Sto Ltd

A major new UK centre for health-focused scientific excellence features a striking interior design created with the use of the StoVentec Glass system, which was used inside Reckitt and Benckiser's £105m Science and Innovation Centre. Some 675m2of white StoVentec Glass were installed in a three-story communal area inside the building. This reflects the natural light entering via the roof skylights to create an airy and open environment, while also contrasting visually with the exposed brickwork

Products featured in this case study

View all products (18)
StoVentec Glass

StoVentec Glass

More case studies from Sto Ltd

View all case studies(4)
Queen Elizabeth University Hospital, Glasgow (GB)

Queen Elizabeth University Hospital, Glasgow (GB)

Addenbrooks Hospital

Addenbrooks Hospital

Harston House

Harston House