NBS Source
List your products

This case study is no longer available

New build home with a modern twist in conservation area

by Imperial Bricks

  Favourite

Appearances are deceptive for this modern three bedroom dwelling, situated between two listed buildings in a conservation area. The new build had to visually appear as single storey from street level due to planning conditions, which was been achieved with an innovative design, creating the illusion of a one-storey structure. Reclamation Yellow Stock handmade bricks were the natural choice for the boundary walls which had to be repaired and extended, with part of the dwelling set into it.

Read more

No featured products in this case study

Contact Imperial Bricks by clicking the button below to find out which products were used in this case study.