NBS Source
List your products

Jaguar Land Rover Design Centre

by AET Flexible Space

  Favourite

Originally specified due to it’s modularity and reconfiguration capability, this project is an excellent example of how UfAC systems can adapt easily to fast changing requirements of high density office environments. The building has over 40 zones and since the original building works there have been a number of upgrades and add-ons as well as another 7,500 sq m building in 2004 for Aston Martin’s project Goldline. In 2014 AET completed a major controls upgrade. The site has won the BIFM “Office of the Year” award.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)