NBS Source
List your products

Heathrow Approach

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

We installed new male and female washrooms on four levels and created a new staff shower and changing area in the basement of this recently refurbished office. Our full height, flush front Alto toilet cubicles and Concerto duct panels were finished in the same dark walnut straight grain real wood veneer. The integrated duct panel system is easy-to-clean and allows ease of access for future repairs or maintenance. The crisp white Zodiac stone vanities complete the high specification design. The staff shower and changing area features white Zodiac stone vanities plus our bespoke locker system.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (51)