This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Great Minster House

OVERVIEW

THE PROJECT


The Great Minster House project is a high-end residence that features a freestanding bank of H1 lateral mailboxes. The mailboxes were fitted onto a bespoke table support created specifically for the project. Once mounted upon the table, the mailboxes were back-fixed to the rear wall to maximise stability and security of the items.


The mailboxes were designed in conjunction with the project architects to ensure the style and design of the mailboxes chosen was the most appropriate for the project.


The mailboxes used in this project feature engraving which has been centralised on the front opening door. The engraving has been filled with a gold colour finish which matches the brass locks used on the mailboxes. The engraving identifies each mailbox using incremental numbering, allowing the residents and postal delivery workers to easily find the specific mailbox required.


The mailboxes were finished in a bespoke ‘Bitter Chocolate – Matt’ finish (Product code BS 08B29) to meet the specific branding guidelines set out for the project. The Safety Letterbox Company offer a range of RAL colours as standard at no extra cost, but can supply any RAL colour or BS finish at an additional cost.

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company

View all case studies (75)
The Plimsoll Building

The Plimsoll Building

The Colour Inspiration Project

The Colour Inspiration Project

The 3 Point Project

The 3 Point Project

Get Living - Victory Plaza | Intelligent myRENZbox Parcel Delivery Boxes

Get Living - Victory Plaza | Intelligent myRENZbox Parcel Delivery Boxes