NBS Source
List your products

Great Minster House

by The Safety Letterbox Company Ltd.

  Favourite

The Great Minster House project is a high-end residence that features a freestanding bank of H1 lateral mailboxes. The mailboxes were fitted onto a bespoke table support created specifically for the project. Once mounted upon the table, the mailboxes were back-fixed to the rear wall to maximise stability and security of the items. The mailboxes were designed in conjunction with the project architects to ensure the style and design of the mailboxes chosen was the most appropriate for the project.

Read more

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company Ltd. by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company Ltd.

View all case studies from The Safety Letterbox Company Ltd. (52)