Fitzroy Place, London

by The Safety Letterbox Company

Here at The Safety Letterbox Company, we are delighted to have worked on such a prestigious project where multiple banks of mailboxes are interestingly located throughout the project within the lobby area and mail room, in both freestanding and wall recessed arrangements, creating a visually interesting statement to compliment colour, tone and materials used within the project. As with all aspects of this project, the design and creative element is paramount throughout with great attention to detail.

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company

View all case studies(61)
SCAPE Corsham - Student Accommodation Mailbox Project

SCAPE Corsham - Student Accommodation Mailbox Project

CPS Homes - Corner House, Cardiff

CPS Homes - Corner House, Cardiff

Avant-garde Project. London.

Avant-garde Project. London.

The Neighbourhood, Cardiff.

The Neighbourhood, Cardiff.