NBS Source
List your products

CapCo, Covent Garden

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

Using an eye-catching bronze and grey colour palette Washroom delivered stylish new washrooms and a striking new reception area as part of an extensive office refurbishment in Covent Garden. The self-contained superloos all include Washroom's Concerto integrated duct panel system in grey high pressure laminate and are complete with its full height Alto toilet cubicle doors in a high gloss grey laminate with bronze ironmongery. The Alto toilet cubicle’s rebated flush system and matching pilasters creates an attractive, virtually seamless façade for a high specification look and feel.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (51)