NBS Source
List your products

Bramshott Place Retirement Village, Hampshire

by Richard Burbidge Balustrades

  Favourite

The Village is centred around an exclusive clubhouse with an atrium winter garden that offers residents a range of amenities, including a restaurant, bar, fitness and games rooms, hydrotherapy pool, library and communal entertaining areas. FUSION® Commercial stair balustrade was installed with both glass panels and tubular metal balusters in the clubhouse to complement its high-end finish and attractive design scheme. The glass panel system was fitted on the clubhouse’s gallery landing, which overlooks the main atrium, to maximise the sense of space and create a dramatic first impression on potential buyers and visitors.

Read more

No featured products in this case study

Contact Richard Burbidge Balustrades by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Richard Burbidge Balustrades

View all case studies from Richard Burbidge Balustrades (17)