NBS Source
List your products

Birdhurst family home project cladding

by Accoya

  Favourite

WMOR Architects completely redesigned the ground floor to include a flexible living area to open into the garden. Accoya was chosen as the ideal material for the extension because of it aesthetic appearance as well as its ability to provide better insulation than other materials. & the owners wanted to use the most sustainable material they could. The Accoya extension which houses the show piece kitchen will be left to weather naturally and match the pale grey flooring. This was specifically designed so that in the summer, when the sliding door completely opens, the interior & exterior space will merge seamlessly.

Read more

No featured products in this case study

Contact Accoya by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Accoya

View all case studies from Accoya (72)