NBS Source

Bergsjon Health Centre

by Saint-Gobain Ecophon

Tropical plants swaying gently in a light breeze – it’s a vision of paradise you would hardly expect to find in a health centre. But in the multicultural district of Bergsjön, outside Gothenburg, this is exactly what greets patients at the newly built health centre.

No featured products in this case study

Contact Saint-Gobain Ecophon by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Saint-Gobain Ecophon

View all case studies(20)
Morrison's Taste Kitchen

Morrison's Taste Kitchen

Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover

Pure Storage

Pure Storage

Sundbyberg study - Good acoustics reduce stress in open-plan offices

Sundbyberg study - Good acoustics reduce stress in open-plan offices