Balancing Barn featuring Reynaers CP 155-LS Lift & Slide aluminium window system

by Reynaers Aluminium

The non-profit organization Living Architecture has realised four special holiday homes across England, each one is an extraordinary example of contemporary architecture, designed by leading architects. The most spectacular of the projects is the ‘Balancing Barn’ in Suffolk (Uk), designed by the Dutch bureau MVRDV. In the 30-metre long house, which juts out 15 metres over the edge of a rise, Reynaers CP 155-LS (Lift & Slide) was used for the large sliding windows. The large protruding section meant that it was possible to place another large window in the floor as a complement to the architectonic spectacle.

Read more

No featured products in this case study

Contact Reynaers Aluminium by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Reynaers Aluminium

View all case studies(19)