NBS Source
List your products

Baker Street Apartment

by Bulthaup Mayfair

  Favourite

The owner of this apartment in a historic 1930's building in Baker Street chose bulthaup b3 kitchen furniture in stainless and graphite laminate. The striking run of stainless steel tall cabinets on the rear wall was designed around several structural and mechanical features, to provide a sleek clean line, housing the Miele appliances and a hidden pocket door in the centre. The peninsular which sits between the kitchen space and the formal dining area incorporates bar seating below the stainless- steel worktop. Architectural photography by Alexander James

Read more

No featured products in this case study

Contact Bulthaup Mayfair by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Bulthaup Mayfair

View all case studies from Bulthaup Mayfair (20)