NBS Source

Back To Front Exterior, Hampshire

by Bereco Ltd

In 2016 Husband and wife Alex and Toby Hull bought a run-down 1940s ex-local authority house situated in a pretty Hampshire village within the South Downs National Park. The house needed a complete renovation to transform it into a space the young couple could both live and work from.

No featured products in this case study

Contact Bereco Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Bereco Ltd

View all case studies(40)
Restoration Man, Thrum Mill, Rothbury, Northumberland

Restoration Man, Thrum Mill, Rothbury, Northumberland

Modern Rustic Renovation; The Garden House, Farnham

Modern Rustic Renovation; The Garden House, Farnham

Focus On Social Housing – St Matthews Estate, Brixton

Focus On Social Housing – St Matthews Estate, Brixton

Focus On Acoustic - 1 the Pastures

Focus On Acoustic - 1 the Pastures