NBS Source
List your products

Alex House, University of Wales – Swansea

by AluK (GB) Ltd

  Favourite

University of Wales in Swansea has invested £8million into the refurbishment, restoration and extension of the Grade II listed former Central Library building to create the new Institute for Sustainable Design. Devised by Powell Dobson Architects, the development incorporates a stunning twin wall façade featuring AluK curtain walling systems, complementing and adding a new dimension to the original design. The modern, double skin façade extension provides an additional 657m2, and incorporates a new reception entrance, workshops, teaching spaces and design studios. The original circular reading room has also been restored and made available as a public venue.

Read more

No featured products in this case study

Contact AluK (GB) Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AluK (GB) Ltd

View all case studies from AluK (GB) Ltd (16)