NBS Source
List your products

Ahead of the curve garage design

by Rundum Meir (UK) Ltd

  Favourite

A stunning ‘roundhouse’ curved garage door, built as part of a project to renovate and extend a Grade II listed property, provides a new perspective on the design, purpose and visual appeal of an exceptional British garage. The project at the large family home in Surrey encompassed internal alterations, restoration of a five metre high bay window to the main house and the creation of a four bay garage. The garage’s purpose, usage and desired appearance meant fusing traditional design with contemporary solutions, with Rundum Meir tailor-made garage doors being key to delivering on the architects’ vision.

Read more

No featured products in this case study

Contact Rundum Meir (UK) Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Rundum Meir (UK) Ltd

View all case studies from Rundum Meir (UK) Ltd (8)