NBS Source
List your products

A magnificent steel screen takes centre stage in this refurbished home

by Clement Windows Group

  Favourite

This spectacular Victorian home in the market town of Epping has been recently redesigned by Cherie Lee Interiors. Part of their client's brief was to design every space with visibility and access to the garden and with this in mind, an immense 5 metre wide steel and glass partition was incorporated into the plans, to divide the hallway and open plan kitchen. The bespoke screen includes 18 panes of glass and a feature kick panel along the bottom. Pyroswiss 30 minute integrity glass was used to increase fire protection. Design: Cherie Lee Interiors. Photography: www.raymain.co.uk.

Read more

No featured products in this case study

Contact Clement Windows Group by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Clement Windows Group

View all case studies from Clement Windows Group (56)