NBS Source
List your products

65 London Wall

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

We’ve given a Victorian office building a modern makeover by replacing the existing washrooms with a modern new design. Our flush fronted Alto toilet cubicles, which are designed to provide a virtually seamless façade, were finished with an attractive dark wood effect Engineered Veneer to ensure a consistency of colour for each cubicle door. Laminated duct panels were installed behind the toilets and urinals in a soft grey colour and we also designed bespoke white Corian vanity units.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (51)