NBS Source

169 Union Street, London

by AET Flexible Space

The four storey red brick building dates back to 1905 and originally served as a Royal Mail sorting office. In 2000, the building was converted into office accommodation and occupied by Sainsbury’s as their headquarters. Underfloor air conditioning was specified to overcome restrictive height limitations common in older stock buildings.

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies(73)
180 Great Portland Street, London

180 Great Portland Street, London

Battersea Studios 2, London

Battersea Studios 2, London

Manchester Civil Justice Centre

Manchester Civil Justice Centre

One Cavendish Place, London

One Cavendish Place, London