NBS Source

Heathrow Approach

by Washroom Washroom Ltd

We installed new male and female washrooms on four levels and created a new staff shower and changing area in the basement of this recently refurbished office. Our full height, flush front Alto toilet cubicles and Concerto duct panels were finished in the same dark walnut straight grain real wood veneer. The integrated duct panel system is easy-to-clean and allows ease of access for future repairs or maintenance. The crisp white Zodiac stone vanities complete the high specification design. The staff shower and changing area features white Zodiac stone vanities plus our bespoke locker system.

Products featured in this case study

View all products (49)
Alto Cubicles

Alto Cubicles

Bespoke Lockers

Bespoke Lockers

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies(51)
103 Wigmore Street

103 Wigmore Street

62 Threadneedle Street

62 Threadneedle Street

Third Space, Tower Bridge

Third Space, Tower Bridge

Weston House, High Holborn

Weston House, High Holborn