NBS Source
List your products

Westquay Watermark, Southampton

by SAS International Ltd

  Favourite

Designed by architects Acme, the stunning WestQuay Watermark bfeatures a dramatic cantilevered box wrapped in a transparent skin of curving stainless steel silver tubes. SAS Special Projects designed, manufactured and installed a bespoke SAS750 Tubeline with a 76mm diameter and suspension system for the external soffit. With the building being near the coast, the external skin required C4 corrosion protection. The material and paint used had to accommodate saline or marine environments and be able to be designed to withstand wind loads. Open to the public, the WestQuay Watermark has now become a centerpiece of Southampton’s regeneration.

Read more

No featured products in this case study

Contact SAS International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from SAS International Ltd

View all case studies(29)