NBS Source
List your products

55 Baker Street, London

by AET Flexible Space

  Favourite

London & Regional Properties proposed an engineering led solution to avoid demolishing the 1950’s landmark building, which had restricted floor layout unattractive to commercial clients. The existing concrete frame was retained and new frames and facade were inserted creating a visually stunning entrance as well as additional space. The redevelopment resulted in a 30% increase of the total floor area and offers a variety of quality office accommodation with a top specification fit out. Winner of the 2009 BCO Award for Best Refurbished / Recycled Workspace (London & the South East)

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)