Bath University

by AAS Projects & Design Ltd

AAS supplied a unique design of Oak veneered absorbent rafts in the open areas of the new East South building at Bath University. The slotted rafts were hung on wire fixings and created a suspended ceiling effect whilst reducing the reverberation time. Working with the main contractor Bouygues and the architect’s Fielden Clegg Bradley to design this innovative solution to reducing the reverberation time in the large open areas and corridors incorporating all the lighting into the rafts.

No featured products in this case study

Contact AAS Projects & Design Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AAS Projects & Design Ltd

View all case studies(6)
Ibstock Place School

Ibstock Place School

Project Angel - Northampton Civic Centre

Project Angel - Northampton Civic Centre

Newcastle Helix - The Catalyst

Newcastle Helix - The Catalyst

University of Hull Sports Centre

University of Hull Sports Centre