Complex Wall to Ceiling MaxiBeam Feature - Corporate Office

by Vtec Group

Vtec’s MaxiBeam system was included in the design for a new reception area in a corporate office building. Both the client and designer wanted a statement feature that had a real ‘wow factor’ that also worked alongside the rest of the scheme. The design involved complex geometry and integrations for a stunning acoustic wall and ceiling in MaxiBeam Light Oak finish. The project involved bespoke angled ends on the interface, precise spacing and complete integration with the lighting scheme. In addition, timescales were extremely tight so drawings with full install details and 3D visuals were turned around very quickly.

Read more

Products featured in this case study

View all products (2)

More case studies from Vtec Group

View all case studies(20)