NBS Source

"reception desk"

154 results found

Sort by:

Showing 1-6 of 6

Concrete Reception Desks

Concrete Reception Desks

LIVING CONCRETE LTD

Project: Design and manufacture of 2 reception desks and browser in GRC cast and sprayed concrete with brass finishes for ROMO GROUP. Materials used: Hand cast and sprayed GRFC concrete in Silk Mist finished with brass detailing. For Romo’s flagship store in London’s Chelsea Design Centre, the Living Concrete team were faced with the challenge of converting complicated geometrical designs into two precast reception desks and a browser. The single casts were made offsite, with each being over four meters long. They were treated and sealed to make them stain proof.
K2 Space Concrete Reception Desk

K2 Space Concrete Reception Desk

LIVING CONCRETE LTD

Project: Bespoke concrete-cladded reception desk for a workspace in South London. Client: K2 SPACE / Glenstone Materials: Large BTX Concrete 3D panels (overlays) in Mist colour and Smooth finish. The panels were cladded over a hard wood carcass. To create an impressive raw industrial look, we used special large format BTX concrete precast 3D panels that were made to K2 Space’s specific design and carefully assembled and finished by our team on site. The results speak for themselves in this stylish modern office space where this stunning 6m long and 1.2 m tall reception desk takes centre stage.
DNRC - Defence National Rehabilitation Centre

DNRC - Defence National Rehabilitation Centre

WorkSpace Design

The Defence and National Rehabilitation Centre is a new £300m purpose built, world-class rehabilitation centre for the armed forces and service personnel who have suffered major trauma or injury. WorkSpace completed the FF&E fit out including bespoke reception desks featuring Corian® in Deep Nocturne and brass cladding. We also supplied and installed fitted bedroom cabinetry including wardrobes and desks, dispensers, bedside lockers and whiteboards.
A New Angle in Entrance Matting Design at Landmark, Manchester

A New Angle in Entrance Matting Design at Landmark, Manchester

INTRAsystems

To complement the atrium’s strong linear aesthetic the architect specified INTRAform DM Low Profile entrance matting in silver finish. In a striking design statement, the entrance mat is rotated from square, creating an angular extension of matting towards the reception desk. This unique positioning helps to both guide visitors towards reception whilst simultaneously orientating itself towards the main traffic flow of the building.
The Bower, Stockley Park

The Bower, Stockley Park

Washroom Washroom Ltd

The reception area had to set the tone for the rest of the building so we designed the bespoke Corian reception desk to mirror the angular lines of the unique feature staircases in the building’s central atrium. The new washrooms feature our full height Alto toilet cubicles, specified with a real wood walnut veneer finish. We designed the bespoke white Corian trough-style vanity units with an integral handbag shelf, back-painted glass splashbacks and Tego hinged mirror units. In the basement staff shower and changing area, our SGL Forza lockers provide staff with a durable, secure storage facility.
Sutton Sports Village

Sutton Sports Village

Washroom Washroom Ltd

Washroom designed, manufactured and installed new washrooms and fitted out the reception area for the new Trampoline and Play Park at Sutton Sports Village. The team specified a vivid shade of orange throughout the centre including on the Forte SGL cubicles, Concerto SGL duct panels, SGL vanities and HPL reception desk. With accessibility a key consideration, Washroom installed two different sized washroom cubicles; one with half-height doors for younger children, disabled toilets with outwards opening doors and ensured the pilasters provided a colour contrast to the cubicle doors to assist any partially sighted visitors to the centre.

Showing 1-6 of 6

Feedback