NBS Source
List your products

"platform lifts"

2,656 results found

Sort by:

Showing 721-741 of 741

Chelsea Sports Centre

Chelsea Sports Centre

Washroom Washroom Ltd

Behind the façade of the iconic Grade II Listed Old Chelsea Town Hall, sits Chelsea Sports Centre. As part of a refurbishment of the showers and changing room areas, Washroom installed its flush front glass iLockers, back-painted in dark grey, together with Forte changing cubicles, manufactured from grey solid grade laminate (SGL), complete with unique Perspex integral roof to let in light while providing complete privacy for users and matching Forte toilet and shower cubicles. Washroom also manufactured bespoke ‘Black Quartz’ Corian vanity units and make-up shelves and installed its Legato benching to complete the design.
Dominion Theatre, London

Dominion Theatre, London

Washroom Washroom Ltd

Washroom designed and installed washrooms and backstage dressing rooms for an iconic Grade II listed West End theatre, using brass effect laminate and marble-effect Corian to create the sumptuous design which mirrors the theatre’s stunning Art Deco style auditorium. The full height Alto toilet cubicles installed were finished with a unique high-sheen brass effect laminate and as a contrast, the Concerto integrated duct panel system was manufactured using black laminate. Completing the washrooms are the Corian solid surface vanities specified in a light grey marble with individual square counter-top ceramic sinks, red splashbacks and brass taps.
1 Heddon Street, London

1 Heddon Street, London

Washroom Washroom Ltd

Washroom created a unique washroom space using a mix of marble, brass and oak for this Grade II Listed refurbished office building. The brass effect accessories including wall-mounted taps, coat hooks, handles and cubicle locks, were paired with marble vanity splashbacks and oak veneer toilet cubicles. The bespoke Corian vanities were manufactured with rounded edge counter-top sinks and inset waste bins. Washroom's above sink Tego hinged mirror system, which includes concealed storage for soap and paper towel dispensers, also feature curved edges to reflect the sink shape and are backlit to provide soft lighting.
6 Duke Street

6 Duke Street

Washroom Washroom Ltd

We installed new unisex superloos on all levels of this Grade II Listed mixed use building in the heart of Mayfair. The self-contained toilet cubicles include a toilet, vanity unit and hand drying facilities, enclosed behind a full height Alto cubicle door. The cubicle doors were specified with a Koto real wood veneer finish, stained to an attractive dark colour and complemented with matt black powder-coated ironmongery. Each cubicle features a bespoke white Corian vanity unit with integrated waste bin and inset sink with sensor-operated tap along with Concerto integrated duct panelling system, faced with toughed glass.
London Bridge Station

London Bridge Station

Eurosafe Solutions Ltd

Network Rail has redeveloped the 180-year old London Bridge station – the fourth busiest station in the country with over 54 million passengers passing through every year. To redevelop such a vast, complex site Network Rail required a team that would work together with one goal in mind and add value by presenting viable solutions. Designed by Grimshaw, the remodelling of the station integrated Victorian architecture with 21st Century infrastructure, including a new, naturally lit concourse larger than the pitch at Wembley Stadium.
London Brick Wall Panels at Bowling Alley

London Brick Wall Panels at Bowling Alley

Vtec Group

This bowling alley features a large application of LONDON BRICK AGED RED wall panels, providing a great backdrop for the neon-lit writing. Robust and highly realistic, Vtec Texture Panels are an attractive and extremely practical option for the areas with limited access for future maintenance. Another bowling centre in the group used our ROUGH CONCRETE Wall Panels, which also works really well. Installed in many hospitality and retail establishments, Texture Panels help to create a characterful ambiance in a short period of time.
New Build Project in Lancashire

New Build Project in Lancashire

Weru UK

Impressive new build project with stunning architectural designs. Weru bespoke Afino-Tec carbon composite windows, french doors and wide span patio are included in this project. Weru Acento aluminium bifold doors, 48mm factory triple glazed ultra-low E 0.5Wmk2 units have also been used in this 3 storey, 8000 sqft property. All products are finished in RAL 7016 anthracite grey on both sides. The huge Weru Atris Life designer entrance door with quad-pane ultralow E laminated safety glazing which is fitted to RC3 security standards & the storey height glazing with U Value 0.47Wmk2 featuring innovative FiproRau technology.
BioMed Realty, Granta Park, Cambridge

BioMed Realty, Granta Park, Cambridge

Ash & Lacy

BioMed Realty's development comprises 94,000 sq.ft. of new office accommodation over three storeys located in the heart of Cambridge's Granta Park Estate. The building features a dramatic top-lit central atrium space arranged at the heart of the floorplates. It affords the leading international biotechnology company to operate in exemplar facilities in a flexible environment to meet current needs, planned growth and evolving working patterns, including future proofing for laboratory uses. Aukett Swanke's design embodies quality, simplicity and elegance, which enabled rapid construction to meet the proposed occupation date.
Glass balustrade +  Spotlight - Central staircase The Building Centre London

Glass balustrade + Spotlight - Central staircase The Building Centre London

Q-railing

The Building Centre, London’s premier architecture and construction gallery, invited Q-railing to re-design its central staircase. It supplied a staircase balustrade with LED lit handrails and a frameless glass balustrade for the void. John Bonning, the Building Centre’s commercial director said: “We applied glass risers to each solid oak tread, which safely created the same floating stair effect as the original but made the stair compliant with modern building regulations. The materials reflected the quality of the Building Centre, whilst drawing natural light into the lower gallery.”
Bespoke Linear Profiles for CAT B Office Fitout. 35 Cock Lane, London.

Bespoke Linear Profiles for CAT B Office Fitout. 35 Cock Lane, London.

299 Lighting

In 2017, the ground floor and lower ground floor of this old and tired building was purchased by private prosecution specialists who specialise in 'white collar crime'. The 299 team have created the lighting layout, product specification and calculations for this Cat B fit out. Full lighting design and emergency lighting plan were produced alongside the renders to help visualise the effect of the new lighting scheme. Two bespoke sized linear luminaires of 2062 x 2062 mm with lit corners were created and installed as feature lighting in the reception area.
Bespoke Architectural Lighting for Coffered Slabs. Glen House, London.

Bespoke Architectural Lighting for Coffered Slabs. Glen House, London.

299 Lighting

Situated at the heart of Hammersmith Town Centre in West London, the recently refurbished late 70’s building Glen House offers approximately 32,000 sq ft of high spec CAT A office space with a few perks like bike parking, showers and roof terrace. The clean lines of RIO Suspended enhance the exposed coffered slabs, adding bold visual feature and texture to the space. The bespoke ceiling lights are side-lit using a double satin diffuser, emitting soft comfortable light. 299 also supplied lighting for corridors and bathrooms.
Lighting Design Consultancy for a Co-Working Space. LABS House, London.

Lighting Design Consultancy for a Co-Working Space. LABS House, London.

299 Lighting

Backed up by world’s most successful entrepreneurs and technology experts, LABS is a network of trendy and tech- savvy coworking spaces in London and Tel Aviv. 299’s team was trusted with creating the lighting layout for the entire building, making sure the new office lighting will be compliant with LG7 guide and CIBSE. The RIO Suspended was used as the main office luminaire throughout the whole scheme. The circulation areas and corridors are lit with the the slim linear profile LECK Suspended. We designed the abstract suspended feature lighting for the atrium using the NILE Suspended.
Track Lighting for a Educational Space CAT B Fitout. UCL, Gordon Street, London

Track Lighting for a Educational Space CAT B Fitout. UCL, Gordon Street, London

299 Lighting

The ongoing CAT B refurbishment of the impressive Victorian building situated in the heart of Bloomsbury sees a transformation of 7,900 sq ft of the Student’s Union, staff offices and a teaching spaces. The design concept is very consistent across the floors using a strong visual language. Following 3 main design patterns, the scheme uses linear lighting as the general lighting. The circulation areas with exposed soffits are lit with linear profiles Lopen Suspended and circular suspended lighting Talla. In the desk areas the Lopen Suspended was used to create softer illumination and absorb the sound.
Creative Lighting for Reception Areas. The National Mathematics and Science College, Warwick.

Creative Lighting for Reception Areas. The National Mathematics and Science College, Warwick.

299 Lighting

A contemporary and aesthetically pleasing campus is sure to attract the best staff and students. When we were approached by the college with the design brief of creating a unique design inspired by science and mathematics, our lighting designers rubbed their hands together in excitement. The office floors were lit with the linear lighting system Lopen, which perfectly lends itself to custom length solutions. The slim ring-shaped luminaire Ouse was used as the centrepiece of the installation. The 2m large fitting with a uniquely designed diffuser creates an impression of a light, gravity defying slim ring, floating in space.
Brent Civic Centre

Brent Civic Centre

INTRAsystems

Designed by Hopkins Architects, Brent Civic Centre was constructed in 2013 as part of a major modernisation and centralisation initiative. It was the first public building to achieve a BREEAM ‘Outstanding’ rating to make it the most sustainable building of its kind in the UK. Housing Brent’s civic, public and administrative functions, including community hall, library and civic chamber, alongside retail space and landscaped gardens, the 40,000 m² building provides a modern hub for the local community. To ensure safety and maintain interiors, the soaring, naturally lit foyer utilises our INTRAform DM entrance matting system. Read more...
Easy Glass Max glass balustrade + Q-lights Linear Light LED for handrails- Leeds University

Easy Glass Max glass balustrade + Q-lights Linear Light LED for handrails- Leeds University

Q-railing

Modernising historic properties can bring major challenges. The architects at Fuse Studios gave careful consideration to this question as they prepared for a refurbishment of the Fine Arts building at Leeds University. Early on, the new access ramp at the front entrance was identified as an important visual centrepiece. The architects opted to use Q-railing products, including an LED-lit handrail, when creating an ultra-safe glass railing for the ramp. Q-railing recommended the Easy Glass Max system. It is highly robust, meeting all the relevant safety requirements with ease, and yet provides an uninterrupted glazed area.
Office Lighting for a Global Sports Brand. Chapman House, Arsenal FC, London.

Office Lighting for a Global Sports Brand. Chapman House, Arsenal FC, London.

299 Lighting

Designed by 442 Design, the Cat B scheme celebrates the rich football heritage of the club through the immaculate interior design whilst offering an inspirational place to work. From putting forward suitable products for the client’s sign off and providing working samples, to full lighting design and lighting calculations. RIO Suspended was used as the main office luminaire throughout the whole scheme. The murals and artwork on the walls were lit with the track lighting system Suna. The main meeting room features a large ‘football pitch’ table, the circular feature luminaire Rydal was used to mirror the centre circle.
Custom Lighting System for Suspended Ceilings. Baskerville House, Birmingham.

Custom Lighting System for Suspended Ceilings. Baskerville House, Birmingham.

299 Lighting

uperb location and attractive neighbourhood. Looking very impressive on the outside, the newly refurbished Baskerville House welcomes with a grand reception area which then turns into a modern airy atrium, offering excellent natural light and modern workspace fulfilling the demands of new tenants. The office floors were lit with the linear lighting system Lopen, which perfectly lends itself to custom length solutions. For the breakout spaces, the circular suspended fitting Talla was used in combination with the soft square suspended profile Tarras bringing a visual interest into space and creating an area with a different light distribution.
165 Fleet Street

165 Fleet Street

Signbox Ltd

Signbox aided in the renovation of the entrance and the ground floor reception of multi-tenanted building, 165 Fleet Street. To refresh the two-storey entrance exterior and give it greater visual impact, the company created a uniform aluminium dressing by folding 10 swg aluminium over a powder coated, fabricated framework. A white LED-infused flexi strip was also installed along the edge of cladding, with the numerals ‘165’ visible along the top. For the reception area, Signbox developed and installed oversized LED-lit numerals ‘165’, which were set behind vertical bronze slats and a visitor seating area.
Here East

Here East

Brett Martin Daylight Systems

The former press and broadcast centre in London’s Olympic Park has been transformed into the one of the biggest European tech hubs, with Marlon Clickfix RL glazing system glazed with Marlon Clickfix 1040 polycarbonate panels. One of the challenges for the architect was finding a thermally- efficient rooflight solution which would work at a low 7° pitch. Marlon Clickfix 1040 has interlocking connections that click into place forming glazed areas of unlimited size and shape. It provides a low pitch rooflight maximising natural light achieving the required performance of highly sustainable buildings, and creates a bright, naturally-lit environment.
Stunning warehouse conversion benefits from Clement W40 steel windows

Stunning warehouse conversion benefits from Clement W40 steel windows

Clement Windows Group

Clement have replaced hundreds of industrial style steel windows at the newly restored Maple Building in Kentish Town, North West London. Dating back to the 1890s. Acquired recently by The Linton Group who have turned the old converted warehouse into five floors of luxury apartments and penthouses. Interior architects, Gordon-Duff & Linton insisted upon a high specification throughout, focusing on strong acoustic and design performance. Clement W40 steel windows were the perfect choice, complementing the cosy, well-lit interiors that are a feature of the building, as well as offering superb quality and an impeccable match to the original fenestration.

Showing 721-741 of 741

Feedback