NBS Source
List your products

Yew Tree House

by Canal Architectural

  Favourite

Canal Architectural were approached to design a bespoke staircase for the homeowner of a luxury apartment in the Liverpool area. The property owner worked closely with the Canal technical sales team to design a contemporary staircase that provided access to the upper balcony area of the apartment. The final result was the design and supply of a minimalist Cantilever staircase. The intelligent piece of engineering anchored in at only one end, allowing the the protruding construction to overhang. Finally, dark stained oak treads were added to the Cantilever structure in line with latest design trends of natural and urban finishes.

Read more

No featured products in this case study

Contact Canal Architectural by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Canal Architectural

View all case studies from Canal Architectural (7)