NBS Source
List your products

Willesden Green Cultural Centre, London

by Planet Partitioning

  Favourite

The new Willesden Green Cultural Centre opened in the summer of 2015. At the heart of the building, Planet installed a triangular atrium using p20 single glazed demountable partitioning with deflection head detail to provide natural light throughout the building. Offices and meeting rooms on Level 2 feature p100 double-glazed acoustic partitioning with SonoTec double-glazed doors, for high acoustic performance. For the stairways at either end of the building, Planet installed fire-rated glazed screens. For one stairway, Planet installed EI120 and EI60 fire integrity and insulated screens, and EI60 fire integrity and insulation screens for the other.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)