NBS Source
List your products

Waitrose Bagshot - Bespoke Bullnose Eaves

by Bailey - Total Building Envelope

  Favourite

A £14 million 25,000sq ft. food store, the eco-friendly Waitrose in Bagshot, Surrey, boasts stunning contemporary design. Offering an outstanding shopping experience, the building was designed by Phillips Tracey Architects to minimise impact on the surrounding rural environment. Bailey’s products were key to meeting a complex design brief, where aesthetics and performance were crucial. Bailey’s bullnose eaves were specified by Forum Architecture, construction project architect and lead consultant for the retail development. Due to the technical challenges associated with the double-curved eaves systems, Forum knew that Bailey was the only company up to the job.

Read more

No featured products in this case study

Contact Bailey - Total Building Envelope by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Bailey - Total Building Envelope

View all case studies from Bailey - Total Building Envelope (19)