NBS Source
List your products

The University of Surrey Learning Resource Centre

by AET Flexible Space

  Favourite

Underfloor air conditioning system and Nesite raised access floor for the new four storey learning resource centre at the University of Surrey’s Stag Hill Campus. The instantly recognisable gold and bronze framed building achieved a BREEAM “Very Good” status and was designed to integrate with existing facilities. As the mechanical services were all installed at low level, removing the need for a false ceiling, and increasing headroom, the result was an overall space increase of 50% for the students.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)