The Reflections Project

by The Safety Letterbox Company

The Reflections project features multiple freestanding banks of mailboxes combined with LED lighting areas behind frosted glass. The mailboxes for this project were manufactured and installed on to a sub frame which was attached to the building column and then finished in an oak cladding surround.

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company

View all case studies(61)
Fitzroy Place, London

Fitzroy Place, London

SCAPE Corsham - Student Accommodation Mailbox Project

SCAPE Corsham - Student Accommodation Mailbox Project

CPS Homes - Corner House, Cardiff

CPS Homes - Corner House, Cardiff

Avant-garde Project. London.

Avant-garde Project. London.