NBS Source

The Meeting House

by Bereco Ltd

The Meeting House is located near the pantiles, a Georgian colonnade, in the picturesque conservation village of Royal Tunbridge Wells in Kent. Originally built as a Methodist chapel in the 18th century, the historic building has since been converted into a luxury office space.

No featured products in this case study

Contact Bereco Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Bereco Ltd

View all case studies(43)
Restoration Man, Thrum Mill, Rothbury, Northumberland

Restoration Man, Thrum Mill, Rothbury, Northumberland

Modern Rustic Renovation; The Garden House, Farnham

Modern Rustic Renovation; The Garden House, Farnham

Focus On Social Housing – St Matthews Estate, Brixton

Focus On Social Housing – St Matthews Estate, Brixton

Focus On Acoustic - 1 the Pastures

Focus On Acoustic - 1 the Pastures